Mokalaat

MOKALAAT on keelekohtumiste sari, kus ei ole õpetajat ega õppijaid: kõik on ühtaegu õppijad ja õpetajad! Mokalaada kohtumiste eesmärgiks on arendada oma esinemis- ja esitluse tegemise oskust. Seda on võimalik teha sõbralikus keskkonnas ning enda jaoks huvitaval teemal. Osalejad valmistavad kordamööda ette ühe teema, mille kohta nad teevad ettekande: see võib olla seotud töö, hobi, põneva koha või muuga, mis teile on südamelähedane. Teised on aktiivsed kuulajad, kes küsivad küsimusi ja osalevad ettekandele järgnevas arutelus.
• Kohtumised on mõeldud B2−C1 tasemele.
• Koht: Zoomis
• Aeg: Kaks korda kuus esmaspäeviti kell 18.00−19.30.
• Registreerumise link: https://forms.gle/1ANmdvasSaGPR81LA
• Lisainfo: Pille Maffucci / pille.maffucci@integratsioon.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga